G. Lugtigheid & Co b.v. is de persoonlijke b.v. van Henk W. van den Beukel met de volgende activiteiten:

□ Advies & implementatie
□ Midden en Kleinbedrijf support & organisatie ontwikkeling
□ Beleidsondersteuning
□ Samenwerking/ Project management
□ Europees Pensioen concept
□ Vastgoed

 pasfoto1 160

Mijn ervaring

de laatste jaren
Na het afbouwen van mijn internationale consultancy activiteiten ben ik mij geleidelijk meer met kleinschaliger advieswerk gaan bezighouden vanuit mijn eigen G. Lugtigheid & Co, Beheer en Advies bv. Daarin benut ik mijn ervaring in zowel commerciële als niet-commerciële adviesactiviteiten.

de 90-er jaren tot enkele jaren geleden internationale consultancy
Na een start met het tot stand brengen van samenwerking tussen Nederlandse en Indonesische bedrijven in de agro/food cluster heb ik mij na de val van de Berlijnse muur volledig op M. en O. Europa en later ook op het Midden Oosten gericht met talloze projecten om het bedrijfsleven te helpen met de omschakeling naar een markteconomie (zie International consultancy onder Achtergrond & Ervaring). Na de opheffing van de NEHEM heb ik deze activiteiten vanaf 1998 met 2 collega’s voortgezet in Nehem International bv.

de 70-er en 80-er jaren in het Nederlandse bedrijfsleven
Na mijn studie bedrijfseconomie en een groot automatiseringsproject in militaire dienst heb ik mijn hele werkzame leven als consultant gewerkt, aanvankelijk bij Bakkenist, Spits & Co, organisatie adviseurs in Amsterdam en daarna in vele sector/clusterprojecten bij de Nederlandse Herstructurerings Maatschappij. Daar initieerden wij in het kader van het Nederlandse industriebeleid ontwikkelingsprojecten met de branchegenoten op velerlei gebied, zoals marktontwikkeling, automatisering, export, opleidingen, kwaliteitszorg, innovatie, milieu problematiek, etc.

FaLang translation system by Faboba